Archive

14569824_1278949475456566_636970344_n

Prodhime Bio të çertifikuara.

Në panairin e produkteve BIO të zonës së Skraparit i jepet çmimi i parë Zotit Iljas Zhuri për prodhimet BIO të çertifikuara: Mjalt cilësor, Qumësht Blete dhe Propolis cilësor i prodhuar nga kullotat alpine të qafës së Gjarpërit nga Malet e Skraparit.

Read More