Rreth nesh


 

 

Kush jemi ne?
Mjafton te thuash fshati Postene ,
fshati perballe malit te Tomorrit
fshati ku mbi krye mban pllajat  me lule shumengjyreshe caj e terfil
bokerrime e manaferre dhe gjithcka tjeter qe natyra e ka krijuar
per mbareshtrimin e bleteve.
Kur shkel aty te duket se gjithcka eshte krijuar per te .
Mjalti i siguruar nga mbareshtimi i bleteve aty nuk ka nevoje per komente.
mjafton te shkelesh ne kete vend dhe do ndiesh aromen e mjaltit,
mjafton te maresh pak mjalt dhe do ndiesh aromen e luleve.

Historiku yne

  • 1900 tradita familjare
  • 1992 familja i rikthehet tradites -Edhe pse bletet i kishim te pakta ne numer ,ato kishin prodhim te mjaftueshem per mua dhe familjen time

Klima e mrekullueshme beri qe numri i tyre te rritej .Ndersa shija e mjaltit ,qe rralle se gjendet ne ndonje zone tjeter,me beri mua qe edhe pse i ri dhe me te tjera endrra ,te sakrifikoj duke u kujdesur per to dhe duke vazhduar edhe studimet e larta .

Sot jam jo vetem nje profesionist ne mbareshtimin e bleteve ,te mjaltit te pazevendesueshem dhe qumeshtit te bletes kurativ por edhe nje i ir qe e vlereson shume punen.

Ilvi Zhuri